معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء شاهین دژ

ذخیره ای برای آخرت، خدمتی برای طلاب مدرسه ی علمیه الزهراء شاهین دژ
  • خانه 
  • خانه 
  • جزئیات صاحب وبلاگ 

برگزاری دوره آموزشی مقدماتی معارف مهدویت

31 اردیبهشت 1392 توسط معاونت فرهنگی

برگزاری دوره آموزشی مقدماتی معارف مهدویت

 

به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها دوره مقدماتی معارف مهدویت با حضور مسولان اجرایی، اساتید و طلاب این مدرسه برگزار شد.

در این دوره حجت الاسلام والمسلمین آقای محمد کفیلویی از اساتید بنیاد فرهنگی مهدویت مباحثی را در راستای کتاب « نگین آفرینش» ارائه نمودند.

اهداف مورد نظر از برگزاری این دوره به شرح زیر می باشد:

 

1. مطالعه و امتحان از کتاب « نگین آفرینش»

2. استفاده از بیانات استاد ارجمند آقای کفیلویی جهت نگارش تحقیق در زمینه مهدویت

3. استخراج چالش ها، ابهامات و سوالات و شبهات در زمینه مهدویت ( این مباحث از لابه لای توضیحات استاد در دوره طراحی خواهد شد)

4. بعد از بررسی تحقیقات و طرح چالش ها و شبهات، جهت رفع شبهات مجدداً دوره ای برگزار خواهد شد.

 

 

 نظر دهید »

چگونگی ثبت‌نام کارت الکترونیکی یارانه ای کتاب

27 فروردین 1392 توسط معاونت فرهنگی

چگونگی ثبت‌نام بن کارت دانشجویی و طلاب علوم دینی نمایشگاه کتاب

معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران جهت تسهیل در امر توزیع یارانه خرید کتاب در سراسر کشور برای دانشجویان و طلاب دستور العمل زیر را ابلاغ کرد.

توضیحات: ۱.کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکزآموزش عالی و طلاب است.۲.زمان ثبت نام از ۲۶/۱/۱۳۹۲ تا ۶/۲/۱۳۹۲ از طریق سامانه ثبت نام کارتالکترونیکی یارانه‌ای کتاب به آدرس TIBF.NET است.3۳.زمان توزیع کارت از تاریخ ۷/۲/۱۳۹۲ شروع می شود. متقاضیان برایدریافت به شعب منتخب بانک صادرات ایران که اسامی آنها در این سامانهذکر شده است مراجعه کنند.۴.مدارک لازم هنگام دریافت کارت یارانه کتاب عبارتند از کارت دانشجویییا طلبگی معتبر و کارت ملی و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه۵. یارانه پرداختی برای خرید کتاب از بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللیکتاب تهران است و تاریخ اعتبار مبلغ موجود در کارت ها از ۱۱/۲/۱۳۹۲لغایت۲۱/۲/۱۳۹۲پایان روز کاری نمایشگاه می‌باشد.۶.اعتبار موجود در کارت‌ها فقط از طریق دستگاههای کارت خوان داخلنمایشگاه قابل استفاده است.۷.اعتبار موجود در کارت‌ها ۵۰۰ هزار ریال است که ۲۵۰هزار ریال آن بهعنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیو معادل آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت پرداخت می‌شود.۸.هر دانشجو مجاز به دریافت یک کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب است.

 نظر دهید »

دفاعیه از 5 تحقیق پایانی

04 دی 1391 توسط معاونت فرهنگی

دفاعیه از 5 تحقیق پایانی

در روز جمعه مورخه 1/10/91 از ساعت 11 صبح الی 18 عصر تعداد 5 تحقیق پایانی به راهنمایی خانمها سهیلا کوهی و ویدا مهدی زاده دفاعیه شد.

حجت الاسلام والمسلمین آقای ناصر اصغری داوری این تحقیقات را بر عهده داشتند.

در میان این تحقیقات تحقیق پایانی  خانم لیلا عباسیان با عنوان « شخصیت زن از دیدگاه امام علی علیه السلام » به راهنمایی خانم سهیلا کوهی به عنوان برتر اعلام گردید.

به زودی چکیده این 5 تحقیق درج خواهد گردید.

 نظر دهید »

گزارش فعالیت های پژوهشی

04 دی 1391 توسط معاونت فرهنگی

گزارشی از فعالیتهای هفته پژوهش

در این پست فعالیتهای هفته پژوهش به صورت مختصر بیان می گردد:

1. برگزاری نمایشگاه کتاب با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و کتابفروشی قائم در اتاق سایت دانشگاه آزاد اسلامی به مدت یک هفته

2. فضا سازی مدرسه با بیانات مقام معظم رهبری، بزرگان دین، جملات زیبا و تبریک ایام پژوهشی

3. قرائت بیانیه مدیر حوزه های علمیه

4. برگزاری دوره مهارت ورزی آشنایی با سایت ها و معرفی سایت های معتبر برای طلاب پایه دوم

5. تهیه نرم افزارهای موسسه نور

6. برگزاری مراسم سخنرانی و اهدای جوایز به پژوهشگران

7. برگزاری فراخوان مقاله در سطحی گسترده

8. تهیه جزوه چکیده نویسی و در اختیار طلاب قرار دادن

 نظر دهید »

هفته پژوهش

04 دی 1391 توسط معاونت فرهنگی

سخنرانی به مناسبت هفته پژوهش

حجت الاسلام والمسلمین آقای حسین قاسمی، موسس محترم مدرسه علمیه الزهراء به مناسبت روز پژوهش سخنانی را به شرح زیر ایراد نمودند.

ایشان با توجه به عظمت و جایگاه امر پژوهش ضمن ترغیب طلاب به این مسئله، اشاره نمودند که باید به مسائل به صورت دقیق نگریسته شود تا بتوان آنها را پاسخ داد.

همچنین فرمودند که: از دل هر آیه و روایتی موضوعاتی را میتوان استخراج کرد که هر کدام از آنها قابلیت تبدیل به یک موضوع گسترده تحقیقاتی را دارا هستند.


در آخر این برنامه از معاون پژوهش مدرسه، اساتید راهنما و مسئول کتابخانه که به نوعی با پژوهش و تحقیقات طلاب درگیر می باشند تقدیر و تشکر نمودند.

همچنین از طلاب فعال در امور پژوهشی که مقالات آنها در جشنواره ها دارای مقام و رتبه شده بودند، و کسانی که در فراخوان مقاله مدرسه و مسابقات کتابخوانی شرکت نموده بودند تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در این جلسه سخنرانی تعداد 120 جلد کتاب در رابطه با غدیر از طرف امام جمعه محترم حجت الاسلام والمسلمین آقای نقی باقری به طلاب و اساتید اهدا گردید.

 

 

 نظر دهید »

برگزاری نمایشگاه کتاب

27 آذر 1391 توسط معاونت فرهنگی

برگزاری نمایشگاه کتاب

به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاه کتاب برگزار شد.

این نمایشگاه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، فروشگاه کتابفروشی قائم و انتشارات قائم این شهرستان، در اتاق سایت دانشگاه آزاد اسلامی، به مدت یک هفته دایر گشته است.

این نمایشگاه شامل: تحقیقات پایانی طلاب این مدرسه، کتابهای درسی حوزه، کتابهای درسی دانشگاه، نرم افزارهای علمی ـ پژوهشی، سخنرانی و درسی، کتابهای تاریخی، دینی، علمی و همچنین کتابهای عمومی (تجاری) می باشد.

این نمایشگاه در روز 25 آذر توسط امام جمعه محترم این شهرستان حجت الاسلام والمسلمین آقای نقی باقری و همچنین فرمانداری محترم، طلاب و دانشجویان، ریاست محترم دانشگاه پیام نور و کارکنان حوزه و دانشگاه افتتاح گردید.

بازدیدکنندگان این نمایشگاه: طلاب برادر و خواهر، دانشجویان، اساتید حوزه و دانشگاه، مدارس متوسطه و عموم مردم می باشد.

 نظر دهید »

برگزاری مسابقه کتابخوانی

27 آبان 1391 توسط معاونت فرهنگی

برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب « فتح خون »

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مسابقه ای برگزار گردید.

به همت معاونت پژوهش مدرسه الزهراء شاهین دژ مسابقه ی کتابخوانی از کتاب فتح خون سید اهل قلم شهید آوینی برگزار گردید.

این مسابقه با حمایت مدرسه و پایگاه نرجس خاتون این مدرسه ساعت 10 صبح روز شنبه 27/8/91  برگزار گردید.

تعداد 50 نفر از طلاب، اساتید و کارکنان در این مسابقه شرکت نمودند که به 6 نفر از برندگان این مسابقه جوایزی اهدا خواهد گردید.

 نظر دهید »

مسابقه کتابخوانی

24 آبان 1391 توسط معاونت فرهنگی

مسابقه کتابخوانی

به مناسبت هفته کتاب معاونت پژوهش این مدرسه مسابقه‌ی کتابخوانی از

کتاب « فتح خون؛ شهید آوینی‌ »

برگزار می‌کند.


تاریخ برگزاری: 91/8/27 ساعت 10 صبح

لازم به ذکر است این مسابقه با همکاری واحد پژوهش پایگاه بسیج طلاب نرجس خاتون این مدرسه برگزار می‌شود.


به 6 نفر از نفرات برتر جوایزی به صورت نقدی اهداء خواهد شد.

 نظر دهید »

كتاب و كتابخواني از نگاه رهبرمعظم انقلاب حضرت آيت الله خامنه اي

23 آبان 1391 توسط معاونت فرهنگی

كتاب و كتابخواني از نگاه رهبرمعظم انقلاب حضرت آيت الله خامنه اي


“از آنجا كه تغييرات اساسي و بنيادين در هر جامعه، وابستگي كامل به همي نهادهاي فكري و فرهنگي آن جامعه دارد، و نيز به دليل اهميت كارآيي و شدت تأثيرگذاري‌اي كه در مسائل فرهنگي مشهود است، مي‌توان به اين درك و دريافت رسيد كه رهبران خردمند و جوامع‌ِ خواهان پيشرفت و اعتلاء، همواره بايد نگران اوضاع فرهنگي خود باشند؛ چه آنكه هر تحول و جهش مطلوبي، در پرتو رشد فرهنگي حاصل مي‌شود و به بار مي‌نشيند.

خوشبختانه برخورداري فرهنگ ارزشمند ما از ريشه‌هاي قوي و مانا، نگرشها و پويشهاي فرهنگي ما را قدرت و استحكام فزاينده‌اي مي‌بخشد؛ زيرا ما با فرهنگي رشد كرده‌ايم كه تمامي جلوه‌هاي افتخارآفرين‍َش، نمودهاي راستين فرهنگي‌اند. نخستين جلوه باشكوه چنين ارزشي را مي‌توان در ابتداي برنامه‌هاي پيامبر عظيم‌الشأن اسلام يافت، كه رسالتش را با فرمان‌ِ “خواندن” از سوي خداوند آغاز مي‌كند و پي مي‌گيرد. در همين فرهنگ مقدس است كه خداوند يگانه، به قلم و حرمت آن سوگند ياد مي‌كند و معجزي جاوداني آخرين سفير الهي را يك كتاب آسماني تشكيل مي‌دهد.
اين نشانه‌هاي روشن، به افزودي پيشيني پ‍ُربار فرهنگي ما، يعني شمار كتابها و كتاب‌خانه‌ها و كتاب‌نگاران، و ظهور و وجود بزرگان و نام‌آوران و اهالي دانش و انديشه و بينش در عرصي شكوفايي تمدن و گسترش فرهنگ مطلوب، ما را متقاعد مي‌سازد كه “كتاب” را يكي از برترين، زيباترين و مهم‌ترين تجليات فرهنگي بدانيم و آن را از گران‌سنگ‌ترين پديده‌ها و ميراث بشري به شمار آوريم.

كتاب، حتي در روزگار پيشرفتهاي چشمگير بشر در عرصه‌هاي دانش و نوآوري و فرهنگ، نه تنها اهميت خود را از دست ننهاده، كه ابعاد گسترده‌تر و تازه‌تر و جلوه‌هايي پايدارتر يافته است. بي‌گمان، آنان كه گامهاي بلندي در وادي پيشرفتهاي گوناگون برداشته‌اند، هرگز با كتاب و كتابخواني بيگانه نبوده‌اند و يا اقبالي اندك بدان نداشته‌اند؛ بلكه مطالعه را به عنوان يك عنصر اصلي و ضروري در زندگي خود دانسته‌اند.

كتاب بايد والاترين جايگاه را در گستره‌هاي فردي و اجتماعي دارا باشد؛ حال آنكه سوگمندانه و به دلايلي گوناگون، اكنون كتاب از چنين موقعيتي به شايستگي در جامعي ما برخوردار نيست و هنوز مطالعه به عنوان يك نياز دايمي براي همگان مطرح نمي‌باشد. اين مسئله، با توجه به چنان پيشيني درخشان و درك ضرورتها و نيازهاي اين زمان، درخور تأمل فراوان است و بازنگري آن بايد از اولويتهاي زندگاني ما باشد.”

عنايت به اين مهم، به ‌ويژه با اهتمام و تأكيدي كه مقام معظم رهبري به طور مداوم در زميني رشد و گسترش فرهنگ كتاب و كتابخواني در جامعه دارند، از يك ‌سو، و به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني، باعث فراهم آمدن اين مجموعه (حاوي گوشه هايي از نگرش رهبر معظّم انقلاب اسلامي به موضوع كتاب و كتابخواني) شد . اميد است كه به اين موضوع بيشتر اهميت داده شود و شور و رغبت به مطالعه را در دلهاي همگان برانگيزاند و به زدودن گرد فراموشي يا غفلت از چهري كتاب و كتابخواني مدد برساند؛ چندان كه كتاب هماره بر چكاد انديشه‌ها و دلها بدرخشد و پيوسته بر ستيغ زندگاني در تجلي و نورافشاني بماند.

كتاب به عنوان يكي از مهمترين ابزار انتقال فرهنگ در طول تاريخ بشر همواره مورد كم لطفي قرار گرفته است.با ظهور فن آوري هاي جديد صنعت چاپ كه باعث رشد كميي كتاب هاي منتشر شده گرديد، ضرورت ايجاد و توسعه شبكه اطلاع رساني در جهت تبادل دانش، فرهنگ و همچنين توسعه اقتصادي صنعت نشر بيشتر نمايان ميشود.
از سويي قدرت سنت پاي مي فشارد و در مواردي از پذيرفتن تازه ها سر باز مي زند و تقابل سنت و مدرنيته ؛ اين تضاد هميشگي در فرهنگي زنده و پايدار كه ريشه در خاكي كهن دارد جان مي گيرد و اظهار حيات مي كند . اين دغدغه ايست سرشار از عشق . عاشقاني كه با مشقت بسيار به اشاعه ي فرهنگ نشر به صورت سنتي پرداخته اند و مايه فخر و مباهات ما بوده اند .
تاريخ ما پر است از كتابداران، خطاطان و كاتباني كه خود دانشمنداني بودند محيط و جامع نسبت به علوم زمانه ؛ دانش شناساني شاعر، خوشنويس و تذهيب پرداز و در هنر پرداختن به كتاب هاي خطي استاد، و بي جهت نبوده است كه احترام حرفه و مقامشان در تمامي دوران محفوظ مانده است.

ولي زمانه از تغيير پذيرفتن باز نمي ايستد و تحول و پيشرفت ، از دگرگوني ها و گسترش هاي دانش بشري ، جدا نيست . باعث تأسف است كه ما ايرانيان كه از ديرباز پشتوانه اي گران سنگ و سرگذشتي طولاني و طلايي در پيشرفت معارف بشري داشته ايم، اكنون كه در مقام سنجش برمي آييم ، با كاهش چشمگير فعاليت هاي فرهنگي در قرون اخير تاريخ كشورمان روبرو مي شويم ، به گونه اي كه كفـه ترازو به نفع گذشته مان سنگيني ميكند.
مهمترين مسئله اساسي و بنياني امروز، نحوه بينش و اشراف ناشر و كتابفروش نسبت به جامعه خود و از طرفي احترامي است كه بايد جامعه و دولت بدو بگذارد. اگر در دنياي قديم كاتب ، خادم فرهنگ جامعه بسته خويش بود، ناشر امروز ناگزير است كه از ديدي جهاني برخوردار باشد و با توجه به آنچه در سراسر دنياي پر شتاب مي گذرد به خدمتگذاري بپردازد، تا خادم راستين جامعه اي باشد كه در باليدن آن ناشر سرمايه گذاري كرده است. اگر در گذشته كتابفروشان ،خود از اهالي فرهنگ بوده اند ، اكنون شاهد دورافتادگي آنان از محتواي ارمغاني هستيم كه به خريداران عرضه مي دارند.
و امروز مي بايد از فن آوري هاي روز جهان در گسترش فرهنگ غني خود و شناساندن آن به جهانيان بيشتر و بهتر استفاده كند و با تكيه بر ريشه هاي عميق و جاودانه خود شاخه هاي درخت سترگ فرهنگ خويش را هرس كرده و به بلنداي تاريخ سرزمين كهن خود قد برافرازد. كودكان خود را با فرهنگ خويش آشتي دهد و غبار سرگشتگي فرهنگي را از چهره جوانان برومندمان بزدايد و در نشر و بسط اين فرهنگ ديرپا همت گمارد.

منبع: خبرگزاری فارس

 2 نظر

برگزاری مسابقه کتابخوانی

27 مهر 1391 توسط معاونت فرهنگی

برگزاری مسابقه کتابخوانی خطبه غدیر


به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم مسابقه ی کتابخوانی از خطبه غدیر برگزار می گردد.

این مسابقه به صورت تستی و تشریحی در تاریخ 91/8/11 در بین طلاب و اساتید شرکت کننده برگزار خواهد شد.

لازم به توضیح است که این مسابقه را معاونت پژوهش اجرا می کند و برای اجرای آن 100 جلد خطبه غدیر را مدرسه تهیه نموده است.

به نفرات برتر نیر جوایزی اعطا خواهد شد.

اطلاعات دقیق جوایز در پست های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.

 2 نظر

برگزاری دوره ی آموزش روش نگارش تحقیق پایانی

21 مهر 1391 توسط معاونت فرهنگی

دوره آموزشی مهاورت ورزی پژوهشی با عنوان روش نگارش تحقیق پایانی 

در تاریخ 91/7/20 به همت معاونت پژوهش این مدرسه دوره ی روش تحقیق پایانی برگزار گردید.

این دوره با حضور استاد آقای کریم جباری عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه با مدرک سطح 4 حوزه و ارشد ادبیات عرب از دانشگاه، برای طلاب پایه پنجم و اساتید از ساعت 9 صبح الی 5 بعد از ظهر در سال اجتماعات این مدرسه برگزار گردید.

در این دوره استاد بزرگوار به مباحثی از قبیل زیر اشاره نمودند:

1. انتخاب موضوع پژوهش (اهمیت مسئله محوری به جای موضوع محوری، ضرورت مساله شناسی)

2. پیشینه و تاریخچه مسئله

3. اولویت های انتخاب موضوع (ذوق و علاقه شخصی، اهمیت موضوع، قدرت نویسندگی و …)

4. دسته بندی موضوعات قرآن پژوهی برای پایان نامه ها (مضامین سوره خاص، علوم انسانی و ارتباط آن با قرآن ، تحقیق درباره واژگان قرآن و … )

5. ماخذشناسی و منبع شناسی

6. نحوه استفاده از منابع

7. تهیه مواد اولیه نوشته

8. مقررات مصوب حوزه (انتخاب موضوع، تعیین استاد راهنما و مشاور)

9. شیوه چکیده نویسی

10. شیوه نگارش کلیات تحقیق

11. معرفی سایت های علمی پژوهشی در حوزه معارف اسلام

و ….

و در نهایت در حدود یک ساعت د مورد موضوعات انتخابی طلاب به آنها مشاوره دادند.


 1 نظر

چکیده تحقیق پایانی سطح 2: بررسی پیشینه تاریخی سلفیه و مبانی اعتقادی سلفیه

13 مهر 1391 توسط معاونت فرهنگی

چکیده تحقیق پایانی سطح 2: بررسی پیشینه تاریخی سلفیه و مبانی اعتقادی سلفیه

خانم هاجر احمدی، دفاع شده در شهریور 90، تعداد منابع: 56 جلد

از آغاز قرن چهاردهم، مکتب سلفیه بر سر زبان افتاد و گروهی آن را به عنوان دین و مذهب، برگزیدند و خود را سلفی نامیدند و برخی آن را روش فکری برای رسیدن به حقیقت اسلام دانستند.

در تمام دوران پیدایش این مکتب، اهل حدیث در یک طرف و اشاعره در طرف دیگر بودند، هرگز سلف و سلفیه به عنوان مذهب مطرح نبود تا اینکه عبدالحلیم حرانی دمشقی معروف به ابن تیمیه دعوت به شیوه سلف را شعار مکتب ساخت.

در مورد عوامل انزوای ابن تیمیه و علل گسترش مجدد افکار او می‌توان بیان کرد افکار باطل وی در منطقه شامات که مهد علم و دانش بود، با انتقادها و اعتراض‌های عالمان و دانشمندان مذاهب گوناگون روبرو شد که باعث انزوای افکار او شد.

ولی در قرون دوازدهم به علل زیر افکار او در منطقه نجد توسط محمد بن عبدالوهاب انتشار یافت:

1. منطقه نجد، بی‌بهره از تمدن و فرهنگ بود، و فاقد شخصیت‌های علمی جهت اعتراض به این افکار

2. در میان قبایل منطقه‌ی نجد بر سر حکمرانی منازعات شدیدی بود که وی از این موقعیت استفاده کرد.

3. از همه مهمتر پشتیبانی قدرت‌های استعماری از انتشار این افکار باطل بود.

درباره تغییرات سلفیه در قرن چهارم دسته‌ای از پیروان مذهب حنبلی پیدا شدند که سخنان خود را از احمد بن حنبل نسبت می‌دادند در آن زمان سلفیه و اشاعره هر کدام ادعای مذهب سلف صالح می‌کردند که میانشان مناقشات شدیدی پدید آمد و موجب تغییراتی چند شد.

فرق سلفیه و وهابیت را می‌توان در سه جهت عنوان کرد:

1. بی‌حرمتی شدید به پیامبر اکرم 2. واجب دانستن قتل همه‌ی مسلمانان 3. معتقدند خداوند همه‌ی گناهان ایشان را که اهل شرک نیستند می‌بخشد.

عوامل پیدایش نظریه‌ی تجسیم در چند عنوان خلاصه می‌شود:

1. میل عوام به تجسیم 2. خوف از افتادن در تعطیل 3. تاثر از فرهنگ یهود.

قرآن با آیات متعددی خداوند رحمان را بری از جسمیت معرفی می‌کند.

ابن تیمیه درباره (عجز و قدرت، مرز توحید و شرک) می‌نویسد: اگر کسی به سر قبر پیامبر و یا فرد صالحی بیاید و از او حاجت بخواهد مثل اینکه از او بخواهد بیمار او را شفا بخشد و قرض او را ادا کند و مانند این‌ها در این صورت شرک است. چون از غیر خدا می‌خواهد. این نظریه بی‌پایه است زیرا عجز و ناتوانی و یا قدرت یا توانایی شخص مسئول، میزان عقلائی یا غیر عقلائی بودن سوال و درخواست است، نه میزان شرک و توحید.

در مورد شرک بودن شفاعت، توسل، تبرک، زیارت قبور و دعا خواندن نیز اینگونه استدلال کرده‌اند که توسط علمای شیعه رد می‌شود.

کلیدواژه: فرقه سلفیه؛ شرک بودن توسل؛ تبرک؛شفاعت؛ زیارت قبور


 2 نظر

طرح تابستاني پژوهش

03 تیر 1391 توسط معاونت فرهنگی

معاونت پژوهش در نظر دارد برای ترم تابستان « سیر مطالعاتی آثار شهید آیت الله مطهری » و « بخش مقاله نویسی » به تفکیک اساتید و پایه ها برگزار نماید.

« سیر مطالعاتی آثار شهید آیت الله مطهری »

بخش اصول و عقاید: ویژه اساتید

کتابهای: 1. انسان در قرآن 2. جهان بینی توحیدی 3. انسان و ایمان

بخش اخلاق، تربیت و عرفان: ویژه طلاب پایه 4

کتاب: آزادی معنوی

بخش اخلاق، تربیت و عرفان: ویژه طلاب پایه 3

کتاب: تعلیم و تربیت در اسلام

بخش سیره معصومین علیهم السلام: ویژه طلاب پایه 3

کتاب: حماسه حسینی ج 1

بخش سیره معصومین علیهم السلام: ویژه طلاب پایه 2

کتاب: حکمت‌ها و اندرزها ج 1

شرایط سیر مطالعاتی

1. خلاصه نویسی کتب ذکر شده

2. امتحان به صورت تستی برای کلیه پایه‌ها 5 مهر ماه سال جاری

صفحات: 1· 2

 2 نظر

نيايش

04 دی 1390 توسط معاونت فرهنگی

نيايش

يارب! تنها در تنهايي خود غرق شدم، ولي تنها اميدم به تنهاترين يكتاست كه مرا از اين تنهايي درآورد.

بار خدايا!

ميان سنگيني هواي گناهانم كم مانده است نفسم قطع شود؛ از آن روز مي‌ترسم كه نفسم براي ياري جستن از تو اگر بالا نيامد. چه كنم؟

بار اي تنها پناه روزهاي بي‌پناهم، من و من اگر خطا كرده‌ام دليلي براي دفاع از خود ندار؛ به

جز بزرگي و بخشندگي تو.

بار اي پروردگارم! اگر تو شفيع و ياري‌گرم نباشي؛ من نه غريب بلكه غريب‌تر از غريب در غربت وجوديم ميان هجوم بي كسي در آن روز بي كسي‌ها چقدر غريب و بي كس خواهم ماند. « بهانه »

 1 نظر

مراکز پاسخگويي اينترنتي

02 آذر 1390 توسط معاونت فرهنگی

مراکز پاسخگویی اینترنتی

جهت دسترسي هر چه بهتر به مراکز پاسخگويي ديني - علمي به آدرسهاي درج شده در زير مراجعه فرماييد.
مراکز پاسخگويي اينترنتي


ستاد ساماندهي پاسخگويي ديني
اداره مشاوره و پاسخ نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها
مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني شعبه اصفهان
پاسخگويي به سوالات و شبهات ديني خراسان( ايپرسش)
موسسه در راه حق
موسسه فرهنگي رواق حکمت
فرهنگسراي پرسش
مرکز تخصصي مهدويت
اداره پاسخگويي به سوالات ديني آستان قدس رضوي
مرکز مطالعات و پاسخگويي به شبهات( حوزه علميه قم)
پژوهشکده دار الحديث ( واحد پاسخگويي به پرسش هاي حديثي)
واحد پاسخگويي به سوالات جامعه الزهراء سلام الله عليها ( ويژه خواهران)
مشاوره و پاسخگويي موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان
موسسه آموزشي-پژوهشي مذاهب اسلامي
بعثه مقام معظم رهبري ( مرکز تحقيقات حج )
موسسه مشاوره و پاسخگويي موسسه امام خميني ( ره )
پژوهشکده تحقيقات اسلامي ( نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران )
مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي ( پاسخگويي حوزه نت )
موسسه آينده روشن ( پژوهشکده مهدويت )
موسسه تحقيقاتي حضرت وليعصر عجل الله تعالي فرجه الشريف
مرکز علمي تحقيقاتي دارالعرفان الشيعي
مرکز تحقيقات قران کريم المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف
موسسه قراني معجزه ماندگار خاتم
دبيرخانه دائمي اجلاس بررسي ابعد وجودي حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف
شبکه راديو معارف ( برنامه هاي پرسش و پاسخ)
مجمع جهاني آل البيت عليهم السلام
مجمع جهاني شيعه شناسي
مرکز نشر معارف اسلامي در جهان
مرکز حقايق اسلامي
مرکز پژوهش هاي اعتقادي
بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء
موسسه صداي بهار
موسسه فرهنگي هنري نور راسخون
موسسه فرهنگي اطلاع رساني نور پورتال
مرکز تحقيقات رايانه اي فاطميه اصفهان
مرکز اسلامي امام علي عليه السلام
موسسه فرهنگي ميرداماد استان گلستان
موسسه فرهنگي و ديني نور معرفت کرج
موسسه فرهنگي موعود مشهد
موسسه بيان معرفت مشهد
کانون رهپويان وصال شيراز
کانون انديشه جوان
شبکه گسترش اطلاعات فرهنگي رافد
موسسه فرهنگي- تحقيقاتي اميرالمومنين عليه السلام
موسسه جهاني سبطين عليهما السلام
موسسه جهاني تبليغ و ارشاد
مرکز تحقيقاتي جواد الائمه عليه السلام
موسسه فرهنگي نجم الهدي
موسسه اسلام و مسيحيت
موسسه گفتگوي ديني
موسسه ابوطالب عليه السلام
معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه عليمه قم
معاونت تبليغ و آموزش هاي کابردي حوزه هاي علميه
پژوهشکده مهدويت و آينده پژوهي ( دفتر تبليغات اسلامي)
مرکز فرهنگ و معراف قرآن ( دفتر تبليغات اسلامي)
موسسه تعليماتي تحقيقاتي امام صادق عليه السلام (آيت الله العظمي سبحاني)
موسسه بهداشت معنوي
مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي
موسسه دائره المعارف فقه اسلامي بر مذهب اهل بيت عليهم السلام
دفتر پژوهشي و اطلاع رساني وتر آل ياسين
دانشگاه اديان و مذاهب
دانشکده اصول الدين
مرکز پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما
موسسه ولاء منتظر
دائره المعارف کامپيوتري علوم اسلامي
دفتر مطالعات و تحقيقات زنان


مراکز پاسخگويي آنلاين



اداره مشاوره و پاسخ نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها

مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني


مراکز پاسخگويي الکترونيک



اداره مشاوره و پاسخ نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها

پاسخگويي الکترونيک: info@porseman.org

مرکز پاسخگويي به سوالات ديني

پاسخگويي الکترونيک: info@pasokhgoo.ir

مرکز پاسخگويي به سوالات ديني شعبه اصفهان

پاسخگويي الکترونيک: porsesh@morsalat.com

پاسخگويي به سوالات و شبهات ديني خراسان ( ايپرسش)

پاسخگويي الکترونيک: eporsesh@gmail.com

موسسه فرهنگي رواق حکمت

پاسخگويي الکترونيک: info@islamquest.net

موسسه در راه حق

پاسخگويي الکترونيک: info@darrahehaq.com


مراکز پاسخگويي تلفني



مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني

پاسخگويي تلفني:09640

سامانه پاسخگويي به سوالات و شبهات ديني ( سازمان تبليغات اسلامي )

پاسخگويي تلفني:09650

مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني شعبه اصفهان

پاسخگويي تلفني:09640

فرهنگسراي پرسش

پاسخگويي تلفني: 03112351300

مرکز تخصصي مهدويت

پاسخگويي تلفني:02517833770

آستان قدس رضوي ( اداره پاسخگويي به سوالات ديني و اطلاع رساني)

پاسخگويي تلفني:05112020

پژوهشکده دارالحديث ( واحد پاسخگويي به پرسشهاي حئيثي )

پاسخگويي تلفني: 02517741412

مرکز مشاوره و پاسخگويي موسسه امام خميني رحمه الله عليه

پاسخگويي تلفني: 02512113653/5

اداره کل مشاوره حوزه هاي علميه ( مرکز مشاوره حوزه علميه قم )

پاسخگويي تلفني: 02517832855

پژوهشکده تحقيقات اسلامي ( نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران )

پاسخگويي تلفني: 0517222215

موسسه آينده روشن ( پژوهشکده مهدويت )

02517800800

مرکز علمي تحقيقاتي دالعرفان الشيعي

02517735357

واحد پاسخگويي به سوالات مسجد مقدس جمکران

پاسخگويي تلفني: 02517739968

مرکز حقائق اسلامي

پاسخگويي تلفني: 02517739968

بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء

پاسخگويي تلفني: 02517717500

دفتر پاسخگويي به سوالات ديني حوزه علميه قزوين

پاسخگويي تلفني: 02812246058

مرکز تحقيقات رايانه اي قائميه اصفهان

پاسخگويي تلفني: 03112350534

مرکز اسلامي امام علي عليه السلام

پاسخگويي تلفني: 02294370349

موسسه فرهنگي منير تبريز

پاسخگويي تلفني: 04114419222

موسسه فرهنگي پژوهشي قرآني منهاج انديشه کرمانشاه

پاسخگويي تلفني: 08318212100

موسسه دين پژوهان مهر ( ويژه طلاب استان اردبيل )

02517759880

موسسه فرهنگي ميرداماد استان گلستان

پاسخگويي تلفني: 0911952500

طرح مبين ( ستاد پاسخگويي به سوالات در پاکدشت (

پاسخگويي تلفني:02617302340

موسسه جهاني سبطين عليهما السلام

پاسخگويي تلفني: 02517725228

موسسه اسلامي جهاني تبليغ و ارشاد

پاسخگويي تلفني: 02517741737

کلينيک مشاوره و راهنمايي بلاغ

پاسخگويي تلفني: 0251738687

مرکز تحقيقاتي جواد الائمه عليه السلام

پاسخگويي تلفني: 02517837163

دفتر پژوهش هاي اسلامي سازمان زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي کشور

پاسخگويي تلفني: 02517744858

بنياد فرهنگي پيام اسلام

پاسخگويي تلفني: 02517741847

مرکز مشاوره قرآني بشري

پاسخگويي تلفني: 02512906657

جامعه علوم القران

پاسخگويي تلفني: 02512934425

مرکز فرهنگي - تبليغي قرآن و عترت نبي صل الله عليه و آله و سلم

پاسخگويي تلفني: 02517831199
مراکز پاسخگويي پيامکي



اداره مشاوره و پاخ نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها

پاسخگويي پيامک: 30001619

مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني

پاسخگويي پيامک: 30009640

پاسخگويي به سوالات و شبهات ديني خراسان( ايپرسش)

پاسخگويي پيامک: 30007461

موسسه در راه حق

پاسخگويي پيامک: 1000222333444

موسسه فرهنگي ميرداماد گلستان

پاسخگويي پيامک: 30007650001115

این مطلب از سایت حوزه، قسمت معاونت پژوهش کپی شده است.

 نظر دهید »

معرفی پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی

30 آبان 1390 توسط معاونت فرهنگی

پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی

آموزشكده حفاظت محیط زیست
www.coe.ac.ir

انجمن آمار ايران
www.iss.ir

انجمن اقتصاد اسلامي ايران
www.ieai.ir

انستیتو بیوفیزیك و بیوشیمی
www.ibb.ut.ac.ir

بنیاد ایران شناسی
www.iranologyfo.or.ir

پژوهش: بانک تحقيقات و پروژه هاي دانشجويي کشور
http://www.pejohesh.com/

پژوهشکده امور اقتصادی
www.eri.ir

پژوهشکده باقر العلوم
www.hawzah.net/Per/Marakez/bagher

پژوهشکده بين‌المللی تاريخ اجتماعی
http://www.iisg.nl/meca/index-fa.php

پژوهشکده حوزه و دانشگاه
www.hawzah.net/Per/Marakez/hozedan/hozedan.htm

پژوهشکده علوم شناختي
http://www.iricss.org/Pages/default.aspx

پژوهشکده قرآن و عترت
http://tasnim.ir/html/

پژوهشکده مطالعات راهبردي
www.risstudies.org

پژوهشکده مطالعات راهبردي(پايگاه خبري)
http://www.rissna.ir/index.asp

پژوهشكده آمار
www.src.ac.ir

پژوهشكده صنعت نفت
www.ripi.ac.ir

پژوهشكده غيرانتفاعي توسعه مديريت كاربردي ايران
http://www.mdii.org

پژوهشكده كودكان استثنایی
www.riec.ac.ir

پژوهشكده مطالعات آموزش و پرورش
http://www.rie.ir

پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
www.iiees.ac.ir

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
http://www.ihcs.ac.ir

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
www.isca.ac.ir

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
www.iict.ir

دانشکده امور اقتصادی
www.sea.ac.ir

دانشکده پست و مخابرات
www.ictfaculty.ir

دانشکده علوم قضایی و امور اداری
www.fjs.ac.ir/

دفتر مطالعات سياسي و بين‌المللي وزارت امور خارجه
http://www.ipis.ir/IPIS/IPIS.asp?URL=http://www.ipis.ir/IPIS/NewsDetail.asp?ID=642

شبكه اطلاعات صنعتی ایران
www.iranindustry.org

فرهنگستان زبان و ادب فارسي
www.persianacademy.ir/

مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی
www.jduniversity.ac.ir

مؤسسه آموزش عالی سجاد مشهد
www.sadjad.ac.ir

مؤسسه آموزش عالی شهید اشرفی اصفهانی
www.ashrafi.ac.ir

مؤسسه آموزش عالی شیخ بهایی
www.shbu.ac.ir

مؤسسه مطالعات دریای خزر
www.caspianstudies.com/

مؤسسه نبی اكرم (ص) قم
www.ucna.ac.ir

مدرسه عالي شهيد مطهري
http://www.motahari.ac.ir

مرکز آموزش عالی فنی مهندسی شهيد باهنر
www.shtcb.ac.ir

مرکز اطلاع‌رساني تحقيق و توسعه ايران
http://www.irdic.ir

مرکز اطلاع‌رساني تحقيق و توسعه ايران
http://www.irdic.ir

مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جموری
www.css.ir/

مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما
www.hawzah.net/Per/Marakez/sedasima

مرکز پژوهشهاي مجلس
www.majlis.ir/mhtml/

مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن
www.bhrc.ac.ir/phome.htm

مرکز تحقيقات سياست علمي کشور
http://www.nrisp.ac.ir

مرکز تحقیقات صدا و سیما
www.rcirib.ir/

مرکز تحقیقات علمی مجمع جهانی تقریب مذاهی اسلامی
www.hawzah.net/

مرکز تحقیقات علوم پایه
www.irost.com/

مرکز تحقیقات مخابرات ایران
www.itrc.ac.ir

مرکز ترجمه قرآن کریم
www.hawzah.net/Per/Marakez/quran

مرکز مطالعات و پژوهش‌هاي جمعيتي آسيا و اقيانوسيه
http://www.psrc.ac.ir/persian

مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی شهرسازی و معماری
www.causar.gov.ir

مركز آموزش مدیریت دولتی
www.smtc.ac.ir

مركز اسناد انقلاب اسلامي
www.irdc.org

مركز اطلاعات ساختمان و مسكن
www.icic.gov.ir

مركز اطلاعات نمايشگاه غذائي و كشاورزي ايران
www.iranagrofood.com

مركز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
www.majlis.ir

مركز تحقيقات استراتژيك رياست جمهوري
www.css.ir

مركز تحقيقات بين المللى ژنتيك ايران
www.nrcgeb.ac.ir/

مركز تحقیقات تعلیم و تربیت
www.eaier.sch.ir/

مركز تحقيقات كامپيوترى علوم اسلامى
farsi.noorsoft.org/

مركز مدارك و اطلاعات علمی ایران
www.irandoc.ac.ir

مركز مطالعات سايبر ژورناليسم
http://www.ertebatat.net/

منجي: پژوهشکده انتظار نور
http://monjee.com/news

موسسه آموزش عالی آزاد فناوران تهران 
www.fanavaran.org

موسسه آموزش عالي غير انتفاعي صدر المتالهين
www.sadra.ac.ir

موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني
www.qabas.net

موسسه پژوهشی برنامه ریزی درسی و نوآوری های آموزشی
www.rici.ir

موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی
www.imps.ac.ir/indexfa.htm

موسسه مطالعات آمريکاي شمالي و اروپا وابسته به دانشگاه تهران
http://inaes.ut.ac.ir/Home/indexf.php

موسسه مطالعات تاريخ معاصر ايران
http://www.iichs.org/

موسسه مطالعات راهبردي فن‌آوري اطلاعات
http://www.irit.ir/

موسسه مطالعات ملي (درباره هويت و هويت ملي)
http://www.rinsweb.org/

موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش
http://www.sdil.org/index.aspx?siteid=1&pageid=148

موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي سياسي
http://www.ir-psri.com

موسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي
http://www.ir-psri.com/

موسسه مطالعات و پژوهشهاي گمرک و تجارت
http://www.irancustoms.com/

موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني
http://www.itsr.ir/

موسسه مطالعات و تحقيقات اجتماعي وابسته به دانشگاه تهران
http://www.isrs-ut.com/farsi/index.htm

موسسه مطالعات و تحقيقات بين‌المللي تهران
http://www.did.ir/

موسسه مطالعات و تحقيقات زنان
http://www.iwsr.org/

موسسه مطالعات و تحقيقات فناوری
http://www.irost.org/persian/academic/index.asp?id=5&code=1

موسسه مطالعات و تحقيقات مبين
http://mobinsun.ir/

موسسه مطالعاتی انديشه سياسی اقتصادی
http://ispet.ir/html/index.php

این مطلب از سایت دانشگاه امام صادق علیه السلام کپی شده است.

 1 نظر

برگزاری سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری

15 آبان 1390 توسط معاونت فرهنگی

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد
بررسی اندیشه‌ها و آراء شهید آیت الله مطهری و تاثیر آن در شکل گیری مبانی فکری انقلاب اسلامی و تجلیل از شخصیت کم نظیر ایشان، هم مورد نیاز جوامع اسلامی و هم ادای بخشی از وظیفه حق شناسی نسبت به اندیشمندان و فرزانگان انقلاب اسلامی است .( مقام معظم رهبری مد ظلّه العالی)
با احترام؛ بدین وسیله به استحضار می‌رساند که طبق تصمیمی که در شورای تحقیق مدرسه اتخاذ گردیده است، کلیه طلاب و اساتید از تاریخ 15/8/1390 ملزم به مطالعه‌ی کتب شهید مطهری می‌باشند.
از آنجایی که تاکیدات مکرر امام خمینی (رحمه الله) و مقام معظم رهبری بر مطالعه این کتب است. از جمله اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند: « آثار شهید مطهری مبنای فکری جمهوری کنونی ماست.»
همچنین فهم کتب حوزه و مسائل سیاسی روز و کشور در گرو فهم و مطالعه کتب گرانقدر استاد مطهری می‌باشد. بنابراین از شما بزرگواران دعوت به همکاری می‌شود.
کتب شهید مطهری دارای یک سیر مطالعاتی می‌باشد که بر اساس سهل به آسان تنظیم شده است. ما نیز بر اساس همین سیر مطالعاتی شما عزیزان را در مطالعه این کتب راهنمایی و هدایت خواهیم نمود.
امیدواریم که خداوند توفیقات روزافزون را شامل حال شما بزرگواران و ما نماید. ان‌شاءالله
اما کتب ارائه شده به شرح زیر می‌باشد:

طلاب پایه اول: کتاب داستان و راستان ج 1و2

طلاب پایه دوم: کتاب سیری در سیره نبوی
طلاب پایه سوم: کتاب سیری در سیره ائمه اطهار

طلاب پایه چهارم: کتاب جاذبه و دافعه علی علیه السلام
طلاب پایه پنجم: کتاب حماسه حسینی ج 1و2

اساتید: کتاب امامت و رهبری

نحوه‌ی مطالعه کتب: از تاریخ 15/8/90 لغایت 15/9/90 کتاب را مطالعه نموده،  خلاصه‌ای از کتاب را گردآوری کنند. سپس همین خلاصه‌ها در کلاس کنفرانس داده خواهد شد. در نهایت هر کلاس به صورت گروهی مقاله ای از خلاصه‌ها را تهیه نمایند.
در نهایت به خلاصه‌ها و مقاله‌های برتر در آخر هر ماه جوایزی اهداء خواهد شد.

معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها شهرستان شاهین‌دژ

 نظر دهید »

خبر برگزاری مسابقه کتاب « غدیر آسمانی‌ترین عهد »

15 آبان 1390 توسط معاونت فرهنگی

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد

با احترام؛ به اطلاع کلیه اساتید و طلاب گرامی رسانده می‌شود که به مناسبت عید بزرگ ولایت در روز 23/8/1390 رأس ساعت 10 صبح آزمونی از کتاب « غدیر، آسمانی‌ترین عهد » برگزار می‌گردد.
بنابراین از کلیه اساتید و طلاب دعوت می‌شود که در مسابقه شرکت نمایند. برای تهیه کتاب مربوطه به معاونت پژوهش مراجعه نمایند.
به 3 نفر از طلاب برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

اجرکم عندالله

معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها شهرستان شاهین‌دژ

 نظر دهید »
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء شاهین دژ

با سلام با توکل به خداوند یگانه و توسل به پاره ی تن رسول الله « حضرت زهرا سلام الله علیها » شفیعه ی روز جزا کار خود را در وبلاگ شروع نمودیم باشد که در پناه ایزد منان موفق باشیم. پس ورود شما عزیزان را به وبلاگ مدرسه علمیه الزهراء شهرستان شاهین دژ خوش آمد میگوییم.
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • معاونت پژوهش
    • اخبار پژوهشی
    • فرآورده های پژوهشی
    • همایش ها و فراخوان های مقالات
    • معرفی سایت
    • سوالات پژوهشی
  • پيامك هاي مناسبتي
  • مناسبت های قمری
    • ماه مبارک رمضان
    • ماه شوال
    • شهادت امام صادق علیه السلام
  • معارف اسلامي
    • بزرگان ـ علما ـ فقها
    • صحيفه سجاديه
    • قرآن
    • نهج البلاغه
  • بخش اساتيد
  • دلنوشته هاي طلاب
  • دانستنی ها
  • مطالب آزاد
    • عمومی، مسائل روز
    • حجاب
  • فرهنگی
    • تربیت فرزند
    • خانواده
    • بهداشت و درمان
    • روایت عشق
    • وصیت نامه شهداء
    • خاطرات شهداء
  • هفته دولت
  • مناسبات ماه شمسي
  • پیامبر و اهل بیت علیهم السلام
    • لطایف و شنیدنی
    • امام زمان، انتظار
  • سوگواره روایت عشق(ماه محرم و صفر)
  • انقلاب اسلامی ایران
  • فاطمیه
  • دانلود نرم افزارها
  • احادیث طلاب
  • ماه شعبان
  • اخبار فرهنگی
  • ماه رجب

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

آمار بازديد از وبلاگ

وصیت نامه شهداء

احادیث موضوعی

ختم صلوات

ابزار و قالب وبلاگبیست تولزکد صلوات شمار برای وبلاگ
Online User
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

فلش نوحه


دريافت کد :: صداياب
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس